 | [Adobe photoshop tutorial][Lightning effect] |  |
Trimis: 25/05/2007 22:58 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lightning Effect Tutorial
By Exile
OK let's start !
IN acest tutorial invatzam sa facem o poză sau avatar ca asta
Pas 1 : Incepem prin a creea un document , marimea 150 x 150
Pas 2 : Apasam SHIFT + F5 (fill) pentru a face fundalul închis la culoare . Use : Color si de acolo alegem culoarea neagra .
Pas 3 : Scriem un text , colorație alba si absolut orice font ( eu am întrebuințat Arial Black) pe fundalul negru
Pas 4 : Mergem la Image -> Rotate canvas -> 90* CW
Pas 5 : Mergem la Filter -> Stylize -> Wind -> Method : Wind , From the Right ( de doua ori) si From the Left ( de doua ori )
Pas 6 : Mergem la Image -> Rotate canvas -> 90* CCW
Pas 7 : Mergem din nou la Filter -> Stylize -> Wind -> Method : Wind , si alegem ori From the Right , ori From the Left ( prefer From the Right)
Pas 8 : Unim layerurile (CTRL+E)
Pas 9 : Apasam Ctrl+U (Hue/Saturation) si alegem asa : Hue : 250 , Saturation : 50 , Lightness : 0
ENJOY ! ;D
C R E D I T S : - Exile - |
|
|
|
|
 | [Adobe photoshop tutorial][3D Metal] |  |
Trimis: 25/05/2007 22:59 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Welcome to the 3D Metal Effect Tutorial by Exile !
In acest tutorial veti invata sa faceti ceva de genul :
Pasul 1 : Creati un nou document ca in poza
Pasul 2 : Setati foregroundul alb si backgroundul albastru ca in imagine
Pasul 3 : Apasati SHIFT + F5 si dati fill cu nuanță neagra
Pasul 4 : Luati fontul Abaddon si scrieti numele dvs
Pasul 5 : Click dreapta pe layer , Blending Options si faceti ca in poze
HINT : Puteti salva stilul , ca alta data sa nu mai va chinuiti sa le puneti
Pasul 6 : Acum incepem ca sa il facem 3D Faceti asa
CTRL + J , CTRL+Sageata stanga (<-) , CTRL + sageata sus
Si repetati asta de 10 - 12 ori , in functie de cat doriti !
Thanx , Exile ! |
|
|
|
|
 | [Adobe photoshop tutorial][Neon and Mirror] |  |
Trimis: 25/05/2007 22:59 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
In acest tutorial vom face un avatar , ca acesta :
Pasul 1 : Creati un nou document , marimea 150 x 150 , background color : black
Pasul 2 : Scrieti numele dvs cu nuanță alba , eu am fololsit fontul VivaldiD
Pasul 3 : Click dreapta pe layer , Blending Options , si faceti ca in poze !
Dupa toate acestea , ar trebui sa va arate cam asa :
Pasul 4 : Apasati CTRL+J si dati de 20 de ori in jos !
Pasul 5 : Click dreapta pe noul layer , Blending Options , si faceti ca in poza !
Ar trebui sa va arate cam asa :
Pasul 6 : Go to Edit -> Free Transform ! Tineti apasat pe patratzelul din mijloc din porțiunea stanga , si trageti`l spre dreapta !
Ar trebui sa va arate cam asa :
Ultimul pas : Tineti apasati pe patratzelul din bucată de dreapta , ultimul de jos , si invartitil spre dreapta sus
Sper ca am fost suficient de explicit , pentru nelamuriri postati aici !
Exile ! |
|
|
|
|
 | [Adobe photoshop tutorial][How to make a smiley] |  |
Trimis: 25/05/2007 23:03 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Primul pas : Creati un nou document ca in imagine !
Pas 2 : Selectati Zoom Tool
Pas 3 : Dati pe Fit on Screen
Pas 4 : Selectati Eclipe Tool
Pas 5 : Faceti un cerc ca in fotografie
Pas 6 : Dati click dreapte pe Shape , si selectati Blending options , mergeti la Bevel and Emboss si faceti ca in imagine
Ar trebui sa va arate cam asa :
Pas 7 : Selectati Pencil Tool
Pas 8 : Urmariti imaginea si faceti ca in ea
Ultimul pas : Faceti gura , ochii etc.. Cum doriti dvs !
Un exemplu : !
Credits : Exile ;) !
Do not RIP or you will R.I.P ! |
|
|
|
|
 | [Adobe photoshop tutorial][Vision background] |  |
Trimis: 25/05/2007 23:04 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ice Background Tutorial
[sup]By Exile[/sup]
Programe utilizate : Adobe Photoshop
Pas 1 : Deschidem un fisier , marime 400 x 200 de exemplu , background alb
Pas 2 : Selectam Brush Tool , marime 775 , Mode : Darken
Pas 3 : Facem un click astfel incat sa fie niste punctuletze dese
Pas 4 : Mergem la Filter -> Sketch -> Chrome
Pas 5 : Apasam CTRL + U , bifam Colorize si selectam asa : Hue : 200 , Saturation : 99 , Lightness : 0
Pas 6 : Mergem la Filter -> Blur -> Radial Blur -> Amount 5
Pas 7 : Mergem la Filter -> Stylize -> Find Edges !
Pas 8 [ Optional ] : Mergem la Filter -> Sharpen -> Sharpen
In final ar trebui sa arate cam asa
All credits go to Exile ;) !
Do not RIP or you wil R.I.P ! |
|
|
|
|
Trimis: 12/06/2007 23:49 |
|
|
|
BRAVOOO esti cel mai tare ... le-am fakut pe toate si merg merci mult mane..!!!!!!!  |
|
|
|
|
Trimis: 19/07/2007 22:40 |
|
|
| nekalexys |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 25/Mai/2007 |
| Mesaje: 368 |
| Localitate: Iasi |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wau! Am reusit! Sunt cel mai tare Thx Exile  |
|
|
|
|
Trimis: 20/07/2007 09:52 |
|
|
|
| sholy ma invetzi si pe mn sa fac? ca sunt super avatarele....apropo am putea face un site cu avatare...eu ma pricep sa fac siteuri html...voi avatare...poate iese ceva |
|
|
|
|
Trimis: 20/07/2007 10:09 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| madalino a scris: | | sholy ma invetzi si pe mn sa fac? ca sunt super avatarele....apropo am putea face un site cu avatare...eu ma pricep sa fac siteuri html...voi avatare...poate iese ceva | Ramai ontopic , aici doar ceri ajutor , nu ii IRC , clar ?
Sholy , doar sa pui copyright , nu vreau sa avem pb :P |
|
|
|
|
Trimis: 26/07/2007 21:49 |
|
|
| matrixismyname |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 12/Mai/2007 |
| Mesaje: 112 |
| Localitate: Beverly Hills |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ma bag si eu o sa fac cateva tutoriale dar eu vreau sa fie pe categori ...
Text effects
Image effects
Background effects
etc...
oricum absolut orice om stie oleaca engleza in ziua de azi  |
|
|
|
|
 | Re: [Adobe photoshop tutorial][Vision background] |  |
Trimis: 31/07/2007 13:11 |
|
|
| eu |
| Membru junior |

 |
| |
| Data inscrierii: 12/Iun/2007 |
| Mesaje: 97 |
| Localitate: craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Exile a scris: | Ice Background Tutorial
[sup]By Exile[/sup]
Programe utilizate : Adobe Photoshop
Pas 1 : Deschidem un fisier , marime 400 x 200 de exemplu , background alb
Pas 2 : Selectam Brush Tool , marime 775 , Mode : Darken
Pas 3 : Facem un click astfel incat sa fie niste punctuletze dese
Pas 4 : Mergem la Filter -> Sketch -> Chrome
Pas 5 : Apasam CTRL + U , bifam Colorize si selectam asa : Hue : 200 , Saturation : 99 , Lightness : 0
Pas 6 : Mergem la Filter -> Blur -> Radial Blur -> Amount 5
Pas 7 : Mergem la Filter -> Stylize -> Find Edges !
Pas 8 [ Optional ] : Mergem la Filter -> Sharpen -> Sharpen
In final ar trebui sa arate cam asa
All credits go to Exile ;) !
Do not RIP or you wil R.I.P ! |
marime = mega pixeli , nu? |
|
|
|
|
Trimis: 31/07/2007 13:42 |
|
|
| Exile |
| Membru de onoare |
 |
| |
| Data inscrierii: 21/Mai/2007 |
| Mesaje: 254 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Trimis: 01/09/2007 12:49 |
|
|
| DrakeDemon |
| Junior |

 |
| |
| Data inscrierii: 28/Aug/2007 |
| Mesaje: 4 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| am shi eu o intrebare Exile ce varianta de photoshop folosesti cs2 sau cs3?? |
|
|
|
|
Trimis: 05/07/2008 11:03 |
|
|
| hpaul |
| Membru junior |

 |
| |
| Data inscrierii: 26/Iun/2008 |
| Mesaje: 52 |
| Localitate: Darabani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
CS2, exile mai citeste regulamentul, fara aberatii gramaticale "tz"
 |
|
|
|
|
Pagina de start a forumului banipenetromania.MyForum.ro » Tutoriale
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|